Saltar als continguts principals.

Segona convocatòria del projecte "Multilaw"

28/12/2017

S'ha obert el termini de la segona convocatòria per participar en el Projecte MULTILAW que té com a finalitat l'intercanvi d'advocats entre països de la Unió Europea (UE). Aquesta convocatòria és doble i té com a finalitat, per una banda, facilitar als advocats espanyols la realització de pràctiques professionals en un altre Estat membre de la Unió Europea i , per l’altra, s'adreça a col·legis d’advocats i despatxos d’advocats que desitgin rebre lletrats d’altres països membres de la UE.

A.- Convocatòria per realitzar pràctiques a l'estranger (UE)

El CGAE ja ha obert el procés de selecció de cinc advocats/des que vulguin realitzar pràctiques professionals en un altre Estat de la UE entre març i juny de 2018. La convocatòria està dirigida a advocats exercents amb un màxim de 5 anys de col·legiació i amb coneixement alt i demostrable d'anglès. Els Estats membres de destinació podran ser els següents: França (París), Grècia (Atenes), República Txeca, Polònia, Lituània o Romania. Els intercanvis no tenen cost per a les institucions receptores i les despeses de desplaçament, manutenció i allotjament dels advocats desplaçats estan cobertes.

El segon període d’intercanvi tindrà lloc de març a juny de 2018. Les persones interessades poden enviar la seva candidatura per correu electrònic a l'adreça bruselas@abogacia.es indicant a l'assumpte el nom del curs i els cognoms del candidat "MULTILAW- 2n període d'intercanvi: cognom1 cognom2". La candidatura ha de constar de curriculum vitae (en anglès), formulari de sol·licitud emplenat, breu carta de motivació que expliqui l'adequació de la candidatura als requisits de participació (en anglès), col·legi d'advocats d'adscripció, el nombre de col·legiat/a, correu electrònic i telèfon de contacte.

La data límit de recepció de candidatures serà el dia 6 de febrer de 2018. Podeu ampliar la informació consultant la web del CGAE.

B.- Convocatòria per rebre advocats d'un altre país de la UE

El CGAE ha obert un procés també per rebre manifestació d'interès d'institucions de recepció (col·legis d'advocats o despatxos) que vulguin rebre a joves advocats/es europeus per realitzar pràctiques professionals a Espanya. Els advocats/es que acollirà la institució de recepció seran advocats exercents als seus països amb un màxim de 5 anys de col·legiació i amb coneixement professional d'anglès. Els advocats tindran com a lloc d'origen un dels següents Estats: França (París), Grècia (Atenes), Republica Checa, Polònia, Lituània o Romania. El període de pràctiques s'estén durant dues setmanes i les despeses d'allotjament, manutenció i desplaçaments estan parcialment coberts per la Comissió Europea pel que no hi ha cost per a les institucions de recepció. La responsabilitat de la institució/despatx receptor serà designar un tutor que guiarà i avaluarà la labor de l'advocat/a durant el període d'intercanvi.

La manifestació d'interès ha d'enviar-se a l'adreça bruselas@abogacia.es indicant, entre altres informacions, si es disposa d'assegurança per als advocats que es rebin, a l'hora de cobrir possibles accidents en el lloc de treball.  La data límit de recepció de les manifestacions d'interès finalitzarà el dia 6 de febrer de 2018. Podeu ampliar la informació consultant la web del CGAE.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..