Saltar als continguts principals.

El degà de l’ICAT i el president del COFT inauguren l’exposició “#DretsRefugiats, 11 vides en 11 maletes”

22/12/2017

El degà de l'ICAT i el president del COFT han inaugurat l’exposició “#DretsRefugiats, 11 vides en 11 maletes”. La mostra, organitzada per la Fundación del CGAE, juntament amb els dos col·legis professionals, pretén alertar sobre la situació de vulnerabilitat a la que s’enfronten els refugiats quan fugen dels seus països. Cada maleta recull la història d'una persona o una família de refugiats. La maleta número 11 pertany a la d'una refugiada espanyola de fa 70 anys, per recordar que a la nostra història també s’ha patit aquest drama que ara ens afecta com a país d’acollida.

Durant els seus parlaments, Albiac i Nolla han coincidit en que cal conscienciar encara més la societat sobre situació que afronten aquestes persones i fins a quin punt l’ajuda que poden rebre al nostre país els pot salvar la vida perquè es refacin i puguin arrelar-se aquí per decidir més endavant si s’hi volen quedar o fins i tot tornar al seu país d’origen. En aquest sentit, han reclamat que cal abocar més esforços per reduir la situació de vulnerabilitat que pateixen els refugiats.

L’acte ha comptat amb la participació del subdelegat del govern a Tarragona, Jordi Sierra, i de representants de diverses entitats que desenvolupen projectes solidaris per ajudar als refugiats, així com representants de col·legis i associacions professionals del territori.

L’exposició romandrà oberta al públic fins al dia 15 de gener de 2018 a la seu institucional del carrer Enric d'Ossó. En paral·lel, se celebraran diverses xerrades i conferències per donar a conèixer la tasca que fan aquestes entitats i la situació que afronten els refugiats quan arriben a casa nostra.

Podeu consultar la nota de premsa aquí.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..