Saltar als continguts principals.

Oferta exclusiva de leasing per a un equip multifunció

01/12/2017

L'ICAT ha arribat amb un acord amb l'empresa La Tarongeta Informàtica en virtut del qual ofereix en exclusiva per als col·legiats a l'ICAT una oferta de leasing d'un equip multifunció amb una quota fixa de 35€ mensuals, més una de variable depenent del número de còpies a raó de 0,0089 € per pàgina en blanc i negre i 0,045€ per pàgina en color (paper i IVA no inclosos). El contracte implica una permanència de 5 anys.

L'oferta fa referència a la màquina OKI Executive ES7470 que permet la impressió, còpia i escaneig (en color i b/n) a través de diferents dispositius (PC, Mac, dispositius mòbils, USB, etc.) i compartit amb diversos usuaris a través de xarxa o wifi. El preu inclou tots els consumibles, les peces, els desplaçaments i la mà d'obra.

Aquesta oferta serà vàlida fins al dia 31 de gener de 2018 (o fins a exhaurir existències). Els col·legiats que s'hi subscriguin rebran gratuïtament un Apple Watch.

Les persones interessades en aquesta oferta poden contactar amb el Col·legi per correu electrònic a comptabilitat@icatarragona.com.

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..