Saltar als continguts principals.

Els Joves advocats Tarragona celebren el tradicional sopar de Nadal

01/12/2017

Un any més i com ja és tradició, els Joves advocats de l'ICAT estan convocats al sopar de Nadal que cada any organitza el GAJT. Enguany la celebració tindrà lloc el divendres dia 1 de desembre al restaurant Àpats on advocats i altres professionals del dret de l'àmbit judicial de Tarragona es reuniran en un ambient molt diferent del que és habitual en el dia a dia de la  professió. Seguidament, la festa continuarà a la Sala Premium (c/Rebolledo, 11).

El Grup d’Advocats Joves de Tarragona és una agrupació formada per advocades i advocats de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona menors de 40 anys o amb menys de 5 anys d’exercici en la professió i que tenen el seu despatx professional obert en algun dels partits judicials de Tarragona, Valls o El Vendrell. Trobareu tota la informació relacionada a la web del GAJT.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..