Saltar als continguts principals.

Comunicat del Consell de l’Advocacia Catalana sobre els darrers esdeveniments a Catalunya

06/11/2017

Atesos els darrers esdeveniments en relació a la situació a Catalunya, l’últim dels quals ha estat l’acte resolutori de 2 de novembre de 2017, dictat pel Jutjat Central d’Instrucció núm. 3 de Madrid, el Consell de l’Advocacia Catalana vol manifestar la seva preocupació per l’impacte social que la mesura cautelar adoptada ha provocat.

Tot i respectant la resolució judicial recurrible, que creiem podria ser més proporcionada amb mesures cautelars menys gravoses per a la llibertat de les persones, qüestió que en tot cas haurà de quedar en mans dels agents jurídics implicats, aquesta Institució vol deixar constància de la necessitat imperiosa de la tornada a la calma, al diàleg i al sentit últim de les paraules Democràcia, Dret de Defensa, Estat de Dret i Separació de Poders, sense les quals la feina dels operadors jurídics, en general, resulta impossible.

És responsabilitat de tothom assossegar la nostra convivència amb racionalitat i perspectiva. La manca de solucions en l’àmbit polític no pot comportar l’exigència de solucions per part d’aquells que, amb major o menor encert, han de resoldre en justícia.

L’Advocacia ha posat a disposició un fòrum d’entesa on el diàleg, reiterem, ha de ser una sortida possible.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..