Saltar als continguts principals.

Congrés Internacional d'Assegurances

06/11/2017

Els propers dies 9 i 10 de novembre es celebrarà a Tarragona el Congrés Internacional d'Assegurances que tindrà lloc a la sala de graus de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV.

Les activitats del Congrés s'organitzaran en cinc sessions. La primera estarà dedicada als problemes de dret comparat i de dret internacional privat derivats de la contractació  d'assegurances. La segona analitzarà el règim de la distribució en la contractació d'assegurances i el seu procés actual de reforma, que pretén establir un nou marc de relacions entre distribuïdor i client. Les sessions següents s'ocupen, ja detalladament, de la problemàtica de la legislació contractual vigent i s'abordarà  la part general de la llei, les assegurances de danys i de responsabilitat civil i les assegurances de persones.

El congrés està organitzat per l'Àrea de Dret Mercantil del Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la Universitat Rovira i Virgili i s'emmarca en el projecte d'investigació "La modernització del dret d'assegurances en el marc econòmic actual" i en les activitats desenvolupades pel Grup d'Investigació en Dret d'Assegurances.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..