Saltar als continguts principals.

Obres de renovació dels jutjats penals de Tarragona

27/07/2017

El Departament de Justícia informa que durant el mes d'agost es realitzaran obres de reforma per millorar la climatització dels jutjats penals núm. 1, 2 i 3 de Tarragona. Aquesta actuació s’executarà durant el mes d’agost per destorbar el mínim possible l’activitat judicial. 

El cronograma comprèn 5 fases i cada fase durarà una setmana. 
Durant aquesta setmana, el personal de l’oficina judicial, es traslladarà a la Sala de Vistes del Penal núm.4, que serà habilitada amb 6 llocs de treball. Totes les zones comuns també seran objecte de renovació motiu pel qual es comunica que el dia 14 d’agost l’edifici judicial restarà tancat i qualsevol consulta s’haurà d’adreçar a l’Oficina d’Atenció Al Ciutadà del Palau de Justícia de Tarragona.

Les obres començaran el proper dia 31 de juliol.  L’inici dels treballs serà als espais del Jutjat Penal núm.3 durant el període comprès entre el 31 de juliol i fins al 7 d’agost.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..