Saltar als continguts principals.

Els advocats podran tramitar telemàticament els expedients de nacionalitat per residència

26/07/2017

El CGAE i el Ministeri de Justícia van signar, el passat dimarts dia 25 de juliol, un conveni per tal que els advocats puguin presentar electrònicament les sol·licituds de nacionalitat espanyola per residència en representació dels interessats. Amb aquest acord es pretén reduir i agilitzar els terminis de les gestions per tramitar la nacionalitat que actualment han de realitzar ciutadans i advocats.

Aquest acord està referit als tràmits exigits per a l'adquisició de la nacionalitat per residència dels ciutadans representats a través dels professionals adscrits als col·legis d'advocats. Per facilitar la remissió telemàtica de la documentació dels expedients, el CGAE  està treballant en el desenvolupament d'una plataforma que permetrà a l'advocat fer els tràmits necessaris amb el Ministeri de Justícia mitjançant el certificat digital ACA. 

Des de l'ICAT s'anirà informant de l'estat de les gestions realitzades amb les institucions implicades per tal de poder oferir, el més aviat possible, aquest servei.

Podeu ampliar aquesta informació consultant la nota de premsa del CGAE.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..