Saltar als continguts principals.

L'ICAT oferirà orientació jurídica als usuaris del Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gèneres

17/07/2017

El Col·legi d'Advocats de Tarragona col·laborarà amb el nou projecte municipal de Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres (SAI) en virtut d'un conveni entre ambdues institucions, signat per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos, i el degà de l'ICAT, Manel Albiac.

D'aquesta manera el SAI, que es va posar en marxa el passat mes de maig, incorpora un Servei d'Orientació Jurídica, en què s'oferirà, entre d'altres, atenció personalitzada per tal d'orientar els usuaris en qüestions jurídiques en relació amb conductes discriminatòries i de violència sofertes. Aquesta col·laboració proporcionarà un primer consell orientador i informarà sobre la possibilitat d'acudir als tribunals o de recórrer a les vies alternatives de resolució de conflictes.

Properament des del Col·legi es realitzaran les gestions oportunes per tal de disposar d'una llista de lletrats voluntaris per a la prestació d'aquest servei. 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..