Saltar als continguts principals.

Comunicacions informatives per a intermediaris tributaris

17/07/2017

L'Agència Tributària de Catalunya (ATC) està immersa en una profunda transformació de l'actual administració tributària per tal d'adaptar-se als nous temps i afrontar amb garanties els reptes del futur en matèria fiscal.

Dins del marc d'aquesta transformació, l'ATC vol posar a disposició dels intermediaris tributaris que ho desitgin un mecanisme de comunicació directa per informar-los de les novetats que els afectin professionalment i, per tant, els puguin interessar de manera especial. Aquest servei ofereix la possibilitat de rebre periòdicament informació sobre les novetats d'una administració tributària en canvi constant, ja siguin legislatives, organitzatives, sobre aplicacions informàtiques, o d'altres.

Els intermediaris interessats es poden subscriure a través del formulari disponible a http://atc.gencat.cat/ca/agencia/intermediacio/. A partir del mes d'octubre les comunicacions informatives s'enviaran directament a la bústia de correu facilitada.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..