Saltar als continguts principals.

XXVII Jornades d'Estrangeria i Protecció Internacional

16/06/2017

Els propers dies 6 i 7 de juliol tindran lloc a Granollers les XXVII Jornades d'Estrangeria i Protecció Internacional organitzades pel CGAE amb l'objectiu de constituir un espai de trobada on analitzar els temes de màxima actualitat en aquesta matèria.

Partint del lema “El dret a la pau”, es tractaran temes com el drama de la guerra i la seva repercussió en el moviment de refugiats i asilats, irregularitats sobrevingudes i extinció d'autoritzacions de residència, assistència lletrada en arribades massives, menors, asil i tràfic de persones, procediment sancionador, aspectes processals en matèria d'estrangeria davant el Tribunal Suprem i el Tribunal de Justícia de la Unió Europea, recurs de cassació i qüestions prejudicials, visats i família, entre altres temàtiques. Així mateix es durà a terme la presentació d'una "Guia de Protecció Internacional".

Per a més informació podeu consultar el programa de les Jornades.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..