Saltar als continguts principals.

El CGAE edita una col·lecció de guies pràctiques en matèria de noves tecnologies

13/06/2017

Durant les VII Jornades de Juntes de Govern que van tenir lloc recentment a Granada, una de les qüestions que va generar més debat i interès entre el públic assistent va ser tot el referent a la ciberseguretat. Experts en la matèria van tractar les principals qüestions relacionades amb aquest tema i l'impacte que té tant pel que fa a l'exercici professional com en el desenvolupament de noves activitats per part dels advocats.

En aquest sentit, el CGAE i l'Instituto Nacional de Ciberseguridad de España (INCIBE) van signar un conveni el 2015 dirigit a la promoció d'accions que millorin el coneixement en matèria de ciberseguretat, així com també la difusió entre els col·legis d'advocats i els propis col·legiats.

En el marc d'aquest conveni, INCIBE ha elaborat nombrosos materials d'interès entre els quals destaquen la publicació d'uns ebooks que expliquen de forma pràctica diferents aspectes de l'ús de les noves tecnologies en l'exercici de l'advocacia, i que estan disponibles a aquest enllaç.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..