Saltar als continguts principals.

Renovació del certificat digital ACA

12/06/2017

El CGAE ha remès una comunicació indicant l'obligatorietat de renovació del certificat digital ACA.

Aquesta renovació afecta a aquells certificats emesos abans de l'1 de desembre de 2016 i, per tant, només els usuaris afectats rebran un correu electrònic del CGAE indicant que han de realitzar aquesta gestió, necessària per garantir la correcta seguretat i compatibilitat dels encriptats.

El procediment de renovació s'indica en el correu  i es pot realitzar online, seguint les indicacions de l'ACA. Un cop realitzat el procés, el certificat quedarà actualitzat i el període de vigència serà de tres anys.

La data límit per realitzar aquest procés finalitza el dia 25 de juny de 2017. En cas de no fer-se caldrà sol·licitar un carnet nou.

Tota la informació està disponible a la web de RedAbogacía.  Per a qualsevol dubte o si no poguéssiu renovar el certificat , a la seu de l'ICAT hi ha instal·lat l'aplicatiu de renovació.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..