Saltar als continguts principals.

L'ICAT i Tirant lo Blanch organitzen un curs d'arbitratge, habilitador per a la nova llista d'àrbitres del TAT

09/06/2017

Tirant lo Blanch ha programat, juntament amb l'ICAT,  un  "Curs d’arbitratge"  en modalitat online  adreçat als professionals que vulguin adquirir o ampliar coneixements en aquesta matèria.

El curs s'iniciarà el dia 27 de juny i té una durada de 60 hores lectives a distribuir en un període de sis mesos (de juny a desembre de 2017). Les persones interessades es poden inscriure fins al 14 de juny enviant un correu electrònic a maria.esteban@tirant.com. La inscripció és gratuïta per als col·legiats de l'ICAT.

Un cop el curs finalitzi, s’iniciarà el procediment de renovació de la llista actual d’àrbitres. Amb l'objectiu de promoure i fomentar la participació i la formació continuada dels professionals col·legiats serà obligatori acreditar la realització d’aquest curs per estar inclosos en la nova llista a confeccionar.

El dia 21 de juny  a les 16:00 hores, tindrà lloc la inauguració del curs a la seu col·legial.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..