Saltar als continguts principals.

Granada clausura les VII Jornades de Juntes de Govern amb una assistència rècord

05/06/2017

Del 31 de maig al 2 de juny, més de 800 advocats de tot l'Estat es van reunir a Granada en les VII Jornades de Juntes de Govern que enguany es van celebrar sota el lema "Las buenas prácticas en la abogacía". Durant l'acte de clausura, la presidenta del CGAE va reiterar davant el ministre de Justícia, Rafael Catalá, la rotunda oposició de l'Advocacia al pla del CGPJ sobre els jutjats únics per a clàusules solc i l'acord unànime del Ple per presentar un recurs contenciós administratiu contra el mateix. Ortega va afirmar que les bones pràctiques en l'Advocacia no són solament un lema, sinó l'expressió d'un compromís. Per a més informació sobre la intervenció de la presidenta podeu consultar aquest enllaç.

Les Jornades han estat un marc de trobada de la professió on s'han analitzat el paper de l'Advocacia davant la defensa dels interessos propis i de la ciutadania; els reptes de la ciberseguretat i de la protecció de dades; la intel·ligència artificial; el futur de l'advocacia, els nous nínxols de treball, o el finançament de serveis i competències dels col·legis d'advocats. Com a novetat, s'han presentat nou tallers de bones pràctiques que duen a terme els col·legis d'advocats en assumptes de tanta rellevància com els serveis a col·legiats, col·legiades i ciutadania; la innovació, gestió i organització; formació, tant inicial com continuada; el torn d'ofici; la deontologia; la comunicació i marca advocat; la mediació i l'arbitratge, els drets humans i la conciliació.

Abans de la clausura de les jornades, el sotssecretari general, Jordi Albareda, va donar lectura a una "Declaració final" que recull les principals idees que s'han debatut durant aquests dies.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..