Saltar als continguts principals.

El club de lectura del Col·legi d'Advocats de Tarragona va organitzar una trobada amb l'autor Andreu Carranza

27/02/2018

Tarragona, 27 de febrer de 2018. L'autor de la novel·la "Ciutat de llops", Andreu Carranza, va ser el convidat del club de lectura del Col·legi d'Advocats de Tarragona en una trobada que es va celebrar el dissabte dia 24 de febrer al restaurant Casa Balcells i  en la que van participar membres del club i representants de la llibreria la Capona, amb qui l'ICAT té subscrit un conveni de col·laboració.

Carranza és l'escriptor més conegut i més guardonat de la literatura de l'Ebre. La seva obra “La clau Gaudí”, escrita a quatre mans amb Esteban Martín, està traduïda a més de trenta llengües. També és autor de “L’hivern del Tigre” (Planeta) i de la novel·la “Anjub” (Edicions 62, Premi Sant Joan). El 2015 va guanyar el Premi Josep Pla amb “El poeta del poble”.

Aquesta és la segona trobada organitzada pel club de lectura de l'ICAT, creat el mes de setembre de 2017, i que ha comptat amb la presència d'autors de reconegut prestigi com la recent guardonada amb el premi Anagrama de novel·la en català, la periodista i escriptora mallorquina Llucia Ramis, que va inaugurar el passat mes de desembre el cicle de lectures i amb qui es va poder intercanviar impressions i parlar de qüestions inèdites sobre el seu llibre "Tot allò que una tarda morí amb les bicicletes".

La propera sessió estarà dedicada a l'autora tarragonina Olga Xirinacs amb la lectura de la seva darrera obra "Reencarnacions miserables" (Arola, 2017).

 

Descarregar PDF


Per a més informació:
Departament de Comunicació de l’ICAT
Telèfon: 977 21 23 60
comunicacio@icatarragona.com
www.icatarragona.com

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..