Saltar als continguts principals.

L’ICAT ha organitzat una conferència sobre els delictes contra els animals

21/06/2017

Tarragona, 16 de juny de 2017. La Secció de Dret Animal de l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, l’ICAT, ha organitzat aquest matí una conferència titulada ‘La visió de la Fiscalia en els delictes contra els animals’. La xerrada ha anat a càrrec del Fiscal de Medi Ambient i Urbanisme, José Ignacio Monreal. La conferència és oberta al públic.

El ponent ha denunciat que cal més formació en els diversos agents que intervenen en la detecció i actuació en defensa dels animals, especialment pel que fa als cossos de seguretat, que afronten aquests casos amb pocs coneixements sobre el marc legal, i també amb pocs recursos. Monreal també ha aprofundit en els criteris en els que es basa la Fiscalia a l'hora de qualificar els delictes que es cometen contra els animals.

Pel que fa a les vies de denúncia, el Fiscal ha detallat quines són, des del 112 als Agents Rurals, aclarint que denunciar directament a Fiscalia no és la via més ràpida, ja que per la gravetat dels temes cal passar pels diversos cossos que gestionen aquestes denúncies en un primer moment. A partir d’aquí, els casos van a parar als jutjats on es du a terme el procés d’instrucció.  Aquesta xerrada s’ha emès en streaming a la resta de col·legis d’advocats de Catalunya per tal que es pogués seguir a distància.

 

Descarregar PDF


Per a més informació:
Departament de Comunicació de l’ICAT
Telèfon: 977 21 23 60
comunicacio@icatarragona.com
www.icatarragona.com

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..