Saltar als continguts principals.

L’ICAT organitza una conferència sobre el Dret Penal en l’àmbit de l’esport

18/05/2017

Tarragona, 18 de maig de 2017. La seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona ha acollit aquesta tarda una conferència organitzada pel Grup d’Advocats Joves sobre el Dret Penal en l’àmbit específic de l’esport, a càrrec de David Lanaspa, advocat especialitzat en aquesta matèria (és Màster en Dret Esportiu) i va ser professor de Dret Penal a la URV. La xerrada tenia com a objectiu dotar als advocats assistents dels coneixements necessaris per afrontar casos relacionats amb l’esport.

El ponent ha analitzat la normativa administrativa de l’esport i s’ha endinsat en l’àmbit penal, reflexionant sobre en quins casos de conflictes en l’entorn esportiu han de pertànyer a un i altre nivell. Lanaspa ha detallat els delictes més habituals en aquest camp específic, com el de dopatge o el de corrupció en els resultats esportius. També ha analitzat l’aspecte de les lesions als esdeveniments esportius, des del punt de vista del seu recorregut legal. Per últim, i entre d’altres qüestions, el ponent ha abordat les repercussions penals que poden tenir les sancions federatives i la responsabilitat penal del menor en l’àmbit de l’esport. 

Descarregar PDF


Per a més informació:
Departament de Comunicació de l’ICAT
Telèfon: 977 21 23 60
comunicacio@icatarragona.com
www.icatarragona.com

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..