Saltar als continguts principals.

Dia de l'Advocacia Catalana: "Entrega del IV Premi Valors"

22/06/2017 18:00

En el marc de la celebració del Dia de l'Advocacia, el Consell de l’Advocacia Catalana vol potenciar i destacar els valors humans que fan que la societat sigui més justa i solidària. És per això que considera oportú visualitzar i premiar les que han estat i són exemples a seguir per tirar endavant la nostra societat i defensar, alhora, els drets humans i la justícia.

Per aquesta raó, aquest mateix dia es concediran els Premis “Valors” de l’Advocacia Catalana, que enguany arriba a la seva quarta edició i que atorguem a tres persones:

  • Premi ‘Valor’ a l’Advocacia Compromesa a Sra. Magda Oranich , advocada catalana reconeguda per la seva trajectòria professional de compromís amb la professió i amb la defensa dels drets humans.
  • Premi ‘Valor’ de l’Advocacia per la defensa dels Drets Humans a nivell global a la Sra. Hauwa Ibrahim, advocada nigeriana reconeguda per la seva defensa com a lletrada  de dones i nenes que pateixen discriminació a Nigèria i a nivell internacional.
  • Premi ‘Valor ’de l’Advocacia a la Solidaritat al Sr. Manel Pousa (Pare Manel), religiós català reconegut per al seva tasca solidaria i humanitària de suport a les persones en situació de vulnerabilitat de la nostra societat.

Lloc: Sala d’Actes de la Pedrera (Passeig de Gràcia, 92. 08008, Barcelona

Veure invitació

Es prega confirmació a la següent adreça electrònica: suport@cicac.cat.

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..